Exit Travel Club - a Te utazási érdekképviseleted!

Utazóink már tudják, hogy az Exit Travel Club – utazási irodánkat a következő három lényeges dolog jellemzi:

1.) Utazóink Érdekképviseleteként tekintünk magunkra és ennek érdekében dolgozunk.
Ez azt jelenti, hogy számunkra minden utazás egyedi és fontos. Mindig a lehetőségekhez mértem, a legjobb ajánlatokat keressük meg és kínáljuk. Utazóink érdekeit képviseljük a légitársaságok és szállásadók kínálatának kiválasztásakor. Utazóink egyéni elvárásainak, igényeinek megfelelően keressük meg a legelőnyösebb utazási útvonalakat és helyszíneket.

2.) Utazóink mindig biztonságban és kényelmesen érezhetik magukat, mert folyamatosan figyeljük az utazásokkal kapcsolatos híreket, történéseket.
Ha bármi változás, vagy előre nem látható esemény történik egy-egy utazással kapcsolatban, akkor rugalmasan és gyorsan reagálunk, hogy Utazóink a lehető legkevesebbet érezzenek mindebből útjuk során. Ezek lehetnek jó és előnyös változások, események is, pl.: ....

3.) Utazóink biztosak lehetnek abban, hogy bármikor a segítségükre tudunk lenni.
Az indulási előkészületektől kezdve, az ott tartózkodásuk és hazajutásuk során is. Bármilyen utazási módosítást, felmerülő problémát tudunk kezelni, mindezt Utazóink Érdekképviseleteként.

Számunkra Utazóink kényelme, biztonsága és elégedettsége a mérce!

Örömmel leszünk az Utazási Érdekképviseleted, hogy utazásaid ne a gondok, felmerülő problémák megoldásáról szóljanak, hanem tényleg egy felejthetetlen és gondtalan pihenésben, élményekben legyen részed. Mindeközben természetesen azzal a tudattal, hogy bármi is történjen, akármikor eléhetsz bennünket, hogy a segítségedre legyünk, mint az Utazási Érdekképviseleted.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyedre szabhassuk utazásodat!

Tel.:  -  CHAT  -  E-mail  -  Facebook