Görög hotel túra egy cseppnyi Bulgáriával

Görög hotel túra egy cseppnyi Bulgáriával

28. dec. 2017.
1579x

Az idei év májusában lehetőségem nyílt egy partnerünk által szervezett hoteltúrán részt venni. Az utazás nagyon gazdagra sikeredett, a 6 nap alatt csaknem 30 szállodát tekintettünk meg 6 helyszínen.

Chalkidiki és az Olimposzi Riviéra, Rhodosz, Kréta és a Peloponnészoszi-félsziget legkiválóbb szállásaira látogattunk el Görögországban. Lehetőségem nyílt többféle kategóriába sorolt szálláshelyeket is megismerni. A pénztárcakímélő, ámbár lenyűgöző hoteloktól kezdve az abszolút piacvezető szállodaláncokig, mint a GHotels, Grecotel és Aldemar 5*-os magas színvonalú, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó hotelokig mindent kipróbáltam. A professzionális ügyfélfogadás, kedves kiszolgálás és helyi specialitások, fenomenális gasztronómiai élmények várják az ide látogató utasainkat. A csodálatos tengerpartok mellett Görögország vonzereje a helyi mítoszokban is rejlik. Érdemes ellátogatni a közeli városokba, megismerkedni az egyes helyszínek gazdag történelmével és bekukkantani a helyiek életébe.

Utazásunk utolsó napját már Bulgáriában töltöttük, ahol a Napospart mellett a 30 km-re északabbra található Obzor üdülőközpont fantasztikus apartman hoteljait látogattuk meg. Biztosra veszem, hogy Neszebar lenyűgöző óvárosa képes mindenkit magával ragadni. Bulgária varázslatos, hosszú homokos tengerpartja igazi paradicsom még a kisgyermekes családok számára is.