Harmony Of the Seas hajóteszt a Karib-tengeren

Harmony Of the Seas hajóteszt a Karib-tengeren

28. dec. 2017.
1945x

Különleges élményben volt részem, teszteltem a világ legnagyobb hajóját. Felszálltam a Royal Caribbean hajótársaság nyugat karibi útvonalát teljesítő Harmony Of the Seas óriáshajóra, amelyre 2015 június 19-i vízrebocsájtása óta lehet jegyet váltani.

A Harmony of the Seas 18 emeletből áll, ebből 16 utasszint. Maximum 6400 utazót tud vendégül látni 2.745 kabinban.

Az Oasis osztály egy építészeti csoda a Royal Caribbean exkluzív, hét szomszédságos koncepciójával, melyek között megtalálható a Central Park, a Boardwalk, a Royal Promenade, a Pool and Sports Zone, a Vitality at Sea Spa and Fitness Center, az Entertainment Place, valamint a Youth Zone. Ez a világ legnagyobb óceánjárója, amely a szintén az RCI-hez tartozó Oasis of the Seas-tól vette át a világelsőséget.

A legek hajója, a világon elsőként itt élvezhetjük a tíz emelet magas száraz csúszda, a The Ultimate Abyss extrém élményét. Piranhafogakat idéző bejáratából egyszerre két, zárt csőben, zúghatnak alá a bátrabbak.
A Bionic bárban sürgölődő két szűkszavú bárpultos robot kar, készítette koktélokat, pazar előadásokkal csalogató jégszínházat, a hajó farában található vízi színházzat és a nagy színházzat.

A 20-féle evés-ivás opció között a speciális éttermek sorában a Jamie’s Italian és a Starbucks is megjelent, miközben a hatalmas választékot adó büféétterem mellett a három emeletes elegáns étterem is várja étlapjával az igényes vendégeket, akik vacsora után, a színházi előadás előtt, vagy a felső fedélzeten eltöltött órák után a valódi zöld növényekkel gazdagított Central Parkban sétálva élvezhetik ki a tengeri levegőt.

A hajó parányi luxus az óceán közepén, megéri kipróbálni.