MSC Divina hajóteszt a Karib-tengeren

MSC Divina hajóteszt a Karib-tengeren

28. dec. 2017.
2023x

Teszteltem a MSC olasz hajótársaság karibi vizeken állomásozó óriáshajóját az MSC Divinát.

A hajó 18 szintből áll ebből 14 utasszint, 333 méter hosszú és 1751 kabin áll az utasok rendelkezésére.

A fantasia sorozat és a De Jorio Design International tervező cég egyik mesterműve. A fedélzeten érezhető a minden részletre gondosan odafigyelő tervezők munkája. Az MSC Divina igazán stílusos, és luxusról árulkodó belső terei a Casino Veneziano, és a Broadway-méretű Pantheon Színház. A Swarovski kristályokkal kirakott lépcső, és az „Infinity Pool” az MSC Divina tagathatalan különlegességei.

20 helyszín gondoskodik a magas szintű étkeztetésről, a 8 étterem között felsorakozik az autentikus olasz finomságokat kináló Eataly a gálaestéknek helyet adó központi Villa Rossa és a 180 fokos panorámát kináló Calumet Buffet.

A kikapcsolódásért kültéri és beltéri wellnesz részleg az óriáscsúszda, 9 jacuzzi, illetve az MSC Aurea Spa professzionális masszázs szolgáltatásai gondoskodnak. A szórakozásért az MSC nemzetközi csapata felel, kiváló szinészekkel és táncosokkal gazdagított show műsorokat élvezhetünk a két emeletet elfoglaló központi szinházban, továbbá 4D-s mozi és egy Forma 1-szimulátor is színesíti a lehetőségek tárházát.

A hajó igazi elegancia és ragyogás az óceán közepén, megéri kipróbálni.